Bikini - Tjejer

Om Bikini

Badplagg att sola eller bada i

Här hittar du tusentals riktigt snygga bikinis. Du kan välja att leta efter ett hela bikini-set med både över- och underdel i matchande utförande. Eller så kan du välja att köpa bikinitrosor som skiljer sig helt från bikini-bhn. Det finns många över- och underdelar som du kan para ihop på riktigt snygga sätt. Titta igenom listor och hitta, eller bygg ihop, en bikini som du tycker om. Det finns inga rätt eller fel. Bara du tycker att det är snyggt så kommer du att regera på stranden i sommar eller på vinterns solsemester. Bikinisarna på den här sidan kommer från nätets bästa och mest välsorterade internetklädbutiker.

En bikini är ett badplagg som är uppdelat i två delar, bikinitrosor och en bikini-bh. Namnet antyder lite på det här, bi är latin för två - dvs. tvådelat. Namnet bikini kommer annars ifrån Bikini-atollen. En atoll är en sorts ö som har stigit upp ur vattnet från vulkaner. Bikinin började säljas under det här namnet först i mitten av 1900-talet. Den började som så mycket annat att säljas i USA. Det var också där som den namngavs. En underklädesaffärsinnehavare gav badplagget sitt namn. Skrönan säger att detta namn valdes för att under denna tid så utförde USA provsprängningar av kärnvapen vid bikini-atollen och underklädeshandlaren tyckte att det här badplagget, bikinin(som ännu inte hette så), hade en sådan sprängkraft att han döpte plagget efter stället där det sprängdes. Hur mycket sanning det ligger i den historian vet man inte riktigt, men det kan ju alltid ha varit så.

Vi ger dig nätets mest kompletta bikinisamling. Vi samlar upp bikinis från nätets bästa klädbutiker och låter dig enkelt få söka och filtrera fram bikinisen som du vill ha. Du kan söka och filtrera på ett gäng olika kriterier. Välj t.ex. färg, klädbutik, märke, pris och om du vill att bikinisarna som visas ska vara på rea. Du kan hitta väldigt många billiga bikinis på det här sättet. Oavsett var och hur du har tänkt använda den du hittar så finns det modeller för det här hos oss. Kanske är du fitnessmodell som bara ska ha den på dig för att visa upp dig. Eller kanske ska du åka på solsemester och behöver då en ny att ha på stranden där du ska ligga och bli solbränd. Modellerna kan skilja sig en del och du kommer att kunna hitta en som du gillar och som passar perfekt för ditt ändamål.

Plagg att sola i

Är din bikini främst till för att användas på stranden och för att sola i så bör en lite mindre modell väljas som inte skymmer huden så mycket från solens strålar. Många är förstås redan ganska så små men det gäller att hitta den solbikinin så ska man ändå försöka gå steget längre. Det kan också vara bra att välja en modell som inte behöver knytas baktill. För att slippa fula märken baktill så vill man ha så lite tyg där som möjligt. En modell med knytning riskerar att hänga ner en bit på ryggen och lämna kvar ett vertikalt streck som inte blivit solbränt. En modell med en minimal knäppning fungerar bättre för det här. Även om man knäpper upp bikinin baktill när man solar ryggen så underlättar det med en modell som har ett riktigt spänne. Istället för att man ska behöva knyta och knyta upp bikiniBHn hela tiden. Att tänka på med en modell som har ett spänne är att se till så att detta är i plast och inte i metall. Det finns många modeller som har spännen i metall, den här metallen blir fruktansvärt varm i solen och riskerar att bränna ryggen.

Nya modeller varje år

Bikinis är ett badplagg som det produceras en oändlig mängd av varje år. Det tillkommer också en mängd olika nya modeller varje år som har designats av mer eller mindre kända designers. Alla vill ha en ny bikini att visa upp inför varje ny badsäsong och det här leder till att det finns en oerhörd mängd modeller av bikinis och fler kommer hela tiden. En ny bikini bör inhandlas inför varje säsong om man vill hålla sig fullt uppdaterad när man besöker stranden. Vissa drag i de olika modellerna brukar man kunna se från år till år.

Abecita (30+)Armani (<10)Billabong (20+)Bonaparte (30+)Calvin Klein (10+)Calvin Klein (10+)Calvin Klein U. (20+)Chantelle (<10)Charmante (<10)Cleo by Panach. (<10)Cosabella (<10)Curvy Kate (<10)DKNY (<10)Damella (10+)Doreanse (<10)Esprit (40+)Femilet (10+)Filippa K (<10)For Love &. (<10)Freya (<10)Hanky Panky (<10)Heidi Klum Int. (<10)Hot Anatomy (60+)Hummel Fashion (<10)Hunkemöller (20+)Love Stories (<10)Lulifama (<10)MICHAEL Michae. (<10)Magic (<10)Marie Meili (20+)Minkpink (<10)Miss Mary of . (<10)Missya (10+)Motel (<10)NLY Beach (100+)O'neill (<10)ONLY (<10)Only Play (<10)Panos Emporio (60+)Phax Swimwear (30+)Pieces (10+)Porto Brazil (<10)Puma (<10)Salming (<10)Scampi (<10)Seafolly (30+)Seekers (10+)Seekers Contou. (<10)Sloggi (100+)South Beach (<10)Stella McCartn. (<10)Sunseeker (10+)Tommy Hilfiger (<10)Tommy Hilfiger. (<10)Topshop (<10)Triumph (90+)Vero Moda (20+)Vero Moda Inti. (10+)Vitamin A Silv. (<10)Wonderland (10+)aussieBum (<10)Övriga (50+)
Visa Alla Märken - totalt 62

Visar:

1 098 produkter hittades.
10+ 200+ <10 30+ <10 300+ 10+ 40+ 20+ <10 20+ <10 10+ 100+ 100+ 80+ <10 300+ <10 100+
(500+) (400+) (40+) (30+) (20+) (<10) (50+)
  • Betyg, Högt till Lågt
  • Betyg, Lågt till Högt
  • Pris, Högt till Lågt
  • Pris, Lågt till Högt
  • Namn, A-Ö
  • Namn, Ö-A
1,00kr1 295,00kr
Återställ
Reaprodukter (426)